Najnovšie recenzie zo sekcie Hodiny
hodiny som kúpila ako darček a milo prekvapili. Krásny kúsok
Uzasne a tiche hodiny
Krasne, tiche
-funguje správne
-cena kvalita úplne v poriadku
-nieje čo vyčítať
- Hodinu su dosť velké a čitateľne.
- Prvotné nastavenie je ak človek neovlada cudzi jazyk horšie, ale nakoniec ak je dobrý signál tak nieje čo pokaziť. Horšie ak signál nieje dostatočný a treba to nastaviť manuálne to už trocha zaberie viac času.
Zaťial sa nemám načo sťažovať, Trochu to trvá kým človek pochopi ako to celé funguje, ale potom to už ide.
- Nie je kompletný pre plné využívanie. K trvalej informácii o čase chýba USB zastrčka, i keď USB kábel tam je.
Škoda, že sa už nepredáva rozmer 10x10 cm, ktorý som kúpil dávnejšie.
Výborný produkt, automatické nastavovanie času je super.
krásne, zrozumiteľné pre deti
Tovar mi doručili až domov, nemusela som nikde ísť
Tovar mi bol doručený domov nikde som nemusela ísť
hodiny sú nádherné ☺
- ♂️⭐⭐⭐⭐⭐DOPORUČUJEM ♂️Ⓜ️
Sú pekné krásna farba jednoduché ale pritom elegantné odporúčam
- Krasne
Uplna spokojnost, velmi pekny produkt, a rychle dodanie!!!
Krásne kvalitné hodiny.
Kupite a urobite si hodiny svojho dizajnu.
Obavu som mal lebo som nevedel akou silou mozno nastrcit rucicky aby som neposkodil mechanizmus. Tak som nakoniec zatlacil ako bolo treba hop alebo trop.
No to je detail, ocenujem viac typov ruciciek v sade aj pre pripad ze by ste nejaku zlomili. Sekundovka nejde skokmi, ale plynule, zaujimave.
Prave na ne pozeram a porovnavam cas podla tabletu, za tyzden je to + - jedna sekunda, mozno ani tolko.
Jo,.. tazko isla nastrcit tuzkova bateria, ledva som ju tam dostal.
Doporucujem.
- Na sekundu presné hodiny, riadené rádiovým signálom.
- Oproti obrázku dodané hodiny majú bledé nevýrazné ťažko čitateľné ručičky.
Ak chcete presné hodiny a máte dobrý zrak, tieto sú ideálne za minimálnu cenu. Nečakajte však, že dostanete presne to, čo ste si objednali.
Platinet PL0203
Dedo Michal
Pridané: 23. decembra 2021
(naposledy upravené 23. decembra 2021)
Zakúpený v Svet-svietidiel.sk
- Slušný dizajn a hodiny splnili moje očakávanie
- Jednoduché, praktické.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »